Rólunk

Üdvözlöm Önt az AUTEX Kft. nevében!

Társaságunk jogelődje 1991. december 15-én alakult. A csapágy szakmához 1992. decemberében kerültünk közel, amikor megvásároltuk a METAL Csapágy Szaküzletet. Az első időszakban Dunaújváros ipari övezetében fejlesztettük üzletünket, mert elsősorban ipari jellegű termékeket forgalmaztunk. 1996-ig döntően kelet-európai csapágyakkal kereskedtünk.

Ezután köteleztük el magunkat az FAG és az INA cégek felé. Néhány éve a Henkel céggel is szerződéses kapcsolatban állunk, és a Loctite termékek forgalmazói is vagyunk. 1996. december 1-én Budapesten, majd 1998-ban Dunavecsén is üzletet nyitottunk, ahol főként lakossági igényeket kívánunk kielégíteni. Valamennyi üzletünkben ipari, mezőgazdasági és autós csapágyakat egyaránt forgalmazunk FAG, illetve olcsóbb keleti minőségben. Emellett szimeringet, ékszíjat, csapágytartozékot, „O” gyűrűt, műszaki kenő- és ragasztóanyagokat, kötőelemeket is forgalmazunk.

1999. novemberében cégünk megszerezte az ISO 9002-es minősítést, melyet az évenkénti felülvizsgálatokon megerősítünk. 2004-ben résztulajdonosai lettünk az MSV Hungary Kft-nek. Kérem, tekintse meg ajánlatunkat és látogasson el üzleteinkbe!